Общи условия за ползване

За нас

 

Сайтът www.handmaids.eu е собственост на Арт Уъркс ЕООД, ЕИК BG201349238, със седалище и адрес на управление в София 1000, ул. Гурко № 48.

 

Продуктите с марка HANDMAIDS се произвеждат от Арт Уъркс ЕООД в сертифицирана лаборатория в гр. София, п.к. 1528, ул. П. Н. Бончев № 8. Арт Уъркс ЕООД е отговорно лице, вписано в Нотификационния портал за козметични продукти на Европейската комисия (CPNP) по реда на Регламент № 1223/2009 (ЕО) на Европейския парламент и на Съвета от 30 ноември 2009 г. относно козметичните продукти.

 

Арт Уъркс ЕООД е регистриран администратор на лични данни рег. № 416179.

 

Общи условия

 

Общи условия за ползване на www.handmaids.eu

 

Моля, прочетете внимателно тези Общи условия. Те представляват обвързващо споразумение между Арт Уъркс ЕООД и вас като потребител на услугите, предлагани на www.handmaids.eu Със зареждане на информацията на заглавната страница/навлизане на вътрешна страница/натискане на активен линк на сайта вие приемате и се задължавате да спазвате тези Общи условия.

 

Общите условия са винаги достъпни на www.handmaids.eu, като Арт Уъркс ЕООД има право да ги изменя и допълва по всяко време без предварително предизвестие. За ваше улеснение при промяна на Общите условия публикуваме известие с дата на последното изменение в нашия блог.

 

Достъп до услугите, предоставяни на www.handmaids.eu 

 

Достъпът до www.handmaids.eu е организиран така, че позволява да се информирате за нашите продукти и техните характеристики, цени и условия за доставка без да предоставяте информация за вашата самоличност.

 

Когато желаете да направите поръчка за доставка на продукти HANDMAIDS можете да изберете дали да направите еднократна поръчка без регистрация или да създадете ваш индивидуален клиентски профил. За да направите еднократна поръчка или регистрация на клиентски профил трябва да сте пълнолетен гражданин и да предоставите актуална и точна информация за вашата самоличност.

 

Поръчка и Отговорност

 

Приемане на поръчки

 

Нашият сайт ви дава възможност да направите поръчка на продукти HANDMAIDS по два начина (1) с формуляр за еднократна поръчка и (2) с поръчка през регистриран клиентски профил. В процеса на поръчка имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени и да попълните вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, избрания начин на плащане и начин на доставка.

 

С натискане на бутона „Потвърждавам поръчката си“ вие приключвате вашата поръчка и сключвате с Арт Уъркс ЕООД договор за покупко-продажба на поръчаните артикули, като се съгласявате да заплатите съответната цена. Нашата система ще генерира автоматично потвърждение за сключването на договора на посочения от вас e-mail.

 

Цени и начин на плащане

 

Всички цени, оповестени на сайта, са в български лева с включен ДДС. За улеснение на нашите клиенти от чужбина можем да посочваме цените и в друга валута.

 

Арт Уъркс ЕООД приема плащания в български лева, извършени по един от следните начини (1) в брой с наложен платеж – цената се заплаща на куриера при получаване на доставката; (2) по банков път по сметка на Арт Уъркс ЕООД; (3) с картово разплащане през системата Paypal в процеса на поръчката. Избирайки да платите по банков път или с карта вие се съгласявате Арт Уъркс ЕООД да получи авансово плащане на цената на поръчаните от вас продукти.

 

Цените на продуктите не включват цената за доставка.

 

Доставка и получаване на продуктите

 

Вашата поръчка ще бъде доставена по куриер на посочения от вас адрес в срок до 10 работни дни от датата на поръчката. (Срокът за икономична доставка до чужбина може да отнеме повече време). Арт Уъркс ЕООД работи с куриерска служба, която извършва доставки във времето между 08:00 и 19:00 ч. в делнични дни.

 

При невъзможност за доставка по ваша вина (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на куриера в посоченото време) поръчката ви ще бъде върната при нас, за което ще ви уведомим своевременно по e-mail. Всички разходи за повторната доставка са изцяло за ваша сметка.

 

Отказ от поръчка и връщане на закупени продукти

 

В срок до 14 дни от датата на доставка на поръчаните продукти можете без причина да ги върнете, при следните условия: (1) продуктът е в оригиналната си опаковка; (2) продуктът няма зацапване или следи от употреба; (3) продуктът е придружен от оригиналния документ, с който сте получили поръчката; (4) разходите по връщането на стоката са за ваша сметка.

 

За да се откажете от договора е необходимо да ни изпратите уведомление по email и да изпратите обратно продуктите не по-късно от 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за вашия отказ. 

  

Суми в брой, платени при доставка, се възстановят само по банков път по ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за отказа от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, се възстановяват по картовата сметка, от която е извършено плащането. Ако в уведомлението за отказ не сте посочили, че сте поели разноските за връщане на продуктите ще удържим транспортните разходи от сумата за възстановяване.

 

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите без стойността на доставката.

 

Предели на отговорност

 

Отговорността за всички действия, извършени от името на регистриран потребител чрез използване на неговото потребителско име и парола, се носи от лицето, чиито данни са посочени в клиентския профил. Арт Уъркс ЕООД не носи отговорност за неоторизирано използване на вашия клиентски профил от трети лица.

 

Арт Уъркс ЕООД има право да откаже да обслужи клиент, който е предоставил невярна или неточна лична информация и да заличи без предизвестие неговия профил. Арт Уъркс ЕООД има право да откаже да изпълни последваща поръчка на клиент, който е упражнил правото си на отказ от поръчка повече от един път.

 

Права на интелектуална собственост

 

Домейнът handmaids.eu, текстовото и визуално съдържание на сайта, търговската марка HANDMAIDS, дизайнът на опаковките и рецептурното съдържание на продуктите HANDMAIDS са изключителна собственост на Арт Уъркс ЕООД. Всяко използване на посочените обекти на интелектуална собственост може да се извършва единствено и само с предварителното писмено съгласие на Арт Уъркс ЕООД.

 

 

Актуална редакция на Общите условия в сила от 21.05.2018 г.