Отстъпка!

Био Масло от Жожоба

24.34 лв. 18.26 лв.

Латинско наименование (INCI): Simmondsia Chinensis Seed Oil

100% чисто, студено пресовано био масло, извлечено от семената на растението жожоба.

Бистрото, жълто масло, известно още като течен восък, е най-близкото до себума, естественото масло, което нашите човешки тела произвеждат за смазване и защита на кожата ни.

Няма наличности

Код: JOJOIL100 Категория:

Описание

Богато на смесица от Омега 9 есенциални мастни киселини, функциите на био маслото от жожоба, описани в Базата данни за козметични съставки (CodIng) са: успокояваща, омекотява косата, омекотява кожата. Това масло е оклузивен худратант, което означава, че забавя трансепидермалната загуба на вода от кожата. Намалява загубата на влага за около 12 часа на ден.

Отлично успокояващо средство за кожата био маслото от жожоба действа много защитно, като бариера срещу суровите външни условия. То запълва грубата и замърсена кожа, за да стане тя мека и еластична. Козметичните приложения включват грижа за кожата и косата, грижа срещу слънце, грим, масла за баня и сапуни.

  • Подходящ за всички типове кожа, дори и деликатна бебешка кожа
  • Успокоява сухата и напукана кожа
  • Помага за забавяне на преждевременните бръчки и фини линии
  • Страхотен избор за предразположена към акне кожа, тъй като омекотява себумните излази, позволявайки на кожата да изхвърля черните точки по-лесно
  • Укрепва и хидратира кожичките на ноктите
  • Не мазно и не комедонно масло, което не блокира кожните пори
  • Чудесен избор за продукти за коса

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

Размер: 100мл

Be Safe & Spread Love
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    2
    Споделяния

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Био Масло от Жожоба“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разгледай още: