Доставка и плащане

Доставката се прави директно до вашата вратаи е безплатна за всички поръчки над 60лв Това е. Вашата поръчка ще бъде с Вас скоро, така че се пригответе!

За всички поръчки под 60лв се прилагат стандартните цени за доставка на куриерските фирми. Те се показват в кошницата след като направите своя избор и въведете адрес за доставка.

Работим с куриерска фирма Спиди и Еконт. Поръчка под 60лв с доставка до България може да се поръча до един от многото техни офиси. Друга опция е доставката да е до адрес, с доплащане.

Плащания с Наложен платеж се извъшват само за поръчки в България. Други плащания включват плащане с дебитна или кредитна карта и банков превод за България и всички други дестинации.

Подготовката и доставакта отнемат до 10 дни. Обикновено е много по-бързо, но все пак, имайте предвид. Рядкост е, но все пак е възможно. Правим продуктите в малки количества за да са максимално пресни. Така че, ако бързате, най-добре се свържете с нас на hello [@] handmaids.eu, във Фейсбук или по телефон. Ще ви кажем кога може да получите поръчката си.

Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас или да разгледате страницата ни с Често Задавани Въпроси.