Други за нас

Tajmeeli.com, 18.01.2022

Един от “9-те най-добри продукти за гладка кожа” според Tajmeeli.com

Tajmeeli помага да се образоват арабското население за козметичната хирургия и нейните алтернативи. Tajmeeli.com е по настоящем най-големият уебсайт на арабски език, посветен на темата за козметичната хирургия с повече от 1 000 000 посещения месечно.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

https://green-miracle.de/fariybox-juli-2021/

Green Miracle, 04.07.2021

Бърз съвет: розова вода! 5 начина на употреба за кожата и косата

Розата се счита за благородно цвете и е възхитително заради красотата и омайния си аромат. Тя е символ на любов и романтика и е не само идеален подарък, но и незаменима част от ежедневната грижа за красота.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Блогът на Revolut , 06.03.2020

Чествайки жените в бизнеса | IWD 2020

Да започнеш бизнес изисква кураж, упорита работа и решителност. Да си жена в днешния бизнес свят изисква много повече – изисква характер, силни съюзници и отказ да приеме статуквото.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Skrin.bg лого

Блогът на СКРИН, 06.02.2020

Запознай се с Таня и Мая ~Лицата на СКРИН

Тази седмица в „Лицата на СКРИН“ ти представяме две прекрасни дами магьосници. Защо магьосници? Защото Мая и Таня са чудодейките, стоящи зад проекта Handmaids – Witchcraft Botanicals.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Списание “Nature Volve”, издание 4 12.08.2019

Кремовете на Handmaids повлияни от науката, остават верни на природата. Органичната химия осигурява знанията, необходими за развитие на различни здравословни продукти, като например кремове, които поддържат кожата ни здрава.

От малка лаборатория в България, Мая Митрева черпи знанията от наученото по органична химия и ги смесва с художествено творчество, за да създаде разнообразен асортимент от натурални козметични продукти за кожата под името Handmaids. Тя споделя повече за вдъхновението зад развитието на Handmaids и естествените ботанически творения на компанията.”


Списание sowow

Списание SoWОW, 21.05.2019

“Лавандуловият балсам за ръце на Handmaids е всичко, което ти трябва за ръце ти.

Никога не забравяй зоната под очите! Handmaids също произвеждат този чудотворен крем за околоочен контур Морков, който помага за възстановяване на естествения баланс на кожата хидратирайки я и освежавайки я, благодарение на маслото от жожоба, етеричното масло от семената на морков и българска розова вода.


Ana Goes Green logo

Ana Goes Green, 23.08.2017

Марки, които да следим: Handmaids

“… Handmaids са пример за това как, ако търсите в ниша, по-малко известни марки можете да намерите някои прекрасни продукти на наистина добри цени. Марката има прекрасни съставки и формули, забавен подход към самите тях и опаковки, които ги открояват, в това, което се е превърнало в много скучно море от еднакво изглеждащи опаковки и марки. “


GaliaSimeonovaHandmaids

Галя Симеонова,11.07.2017

Handmaids – Добрият избор!

„…Използвам трите продукта в комбинация и мога да кажа, че кожата ми е хидратирана и много мека като усещане. Тези прекрасни „мазила“ си вършат отлично работата, без обаче да съдържат всякакви изкуствени аромати, оцветители, консерванти, парабени и прочие. Просто една здравословна доза грижа за кожата.’

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Ana Goes Green logo

Ana Goes Green, 07.03.2017

Продукти за кожата, идеални за студено време

“… Handmaids, приказно малко магазинче, което открих, базирано в България… Балсамът за запушен нос … върши работата по-добре от всичко друго, което съм пробвала до сега … абсолютен победител.”


Jasmine Face Cream by Healthy Inspirations

Healthy Inspiration, 28.03.2017

HANDMAIDS – чиста храна за кожата

“Наистина е важно да храним телата си отвътре и отвън. Това е пътят към здраво, красиво и щастливо АЗ. ”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


MaiaMitreva

Formula Botanica, 05.08.2016

“Мая Митрева стартира Handmaids”

“Ние сме заобиколени от невероятни формулатори и предприемачи, по целия свят, всеки от които има своя собствена вдъхновяваща история и страст. Днес говорим с Мая от Handmaids, базирани в България. “

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Момичетата от града, 23.10.2015

Натуралната козметика, на която се доверихме

Ето как ни описаха Момичетата от Града, а след това ни разказаха за предстоящото издание на Mish Mash fest.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


View Sofia article

View Sofia, 16.09.2015

Добрият малък бизнес: Натурално, ръчно и лично от Handmaids

“Handmaids започват с идеята за нещо добро. Те са убедени, че пазарът има силна нужда от добър български продукт и поемат предизвикателството – започват да разработват формули за естествена грижа за кожата – натурално, ръчно и лично. ”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


MomichetataOtGrada_1

Момичетата от Града, 02.05.2015

Българската естествена козметика Handmaids

Наскоро открих и тествах нова българска марка за ръчно приготвена натурална козметика. Тя се казва Handmaids и мисля, че заслужава да ви я представя.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Еко и Леко

Еко и Леко, 29.04.2015

“Еко и Леко” учи как да правим натурална козметика

“Какво се получава, когато три момичета, убедени, че “пазарът има остра нужда от хубав, български продукт”, решат да направят нещо по въпроса?”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Програмата лого

Програмата, 05.02.2015

С ръце & сърце

“Обичаме да виждаме хора, които следват мечтите си. Понякога ги срещаме в пекарна за ръчно изработен хляб или в крафт бирен магазин, а понякога ги намираме в малка лаборатория в покрайнините на София. “


Capital Light, 12.12.2014

Селекция от ръчно изработени подаръци директно от създателите им.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ