Интервю с Цветана Бонева

Tsvetana Boneva

Как биха те описали близките ти?

Може би трябва да попитате тях, но с няколко думи така: интелигентна, лъчезарна, любознателна, непримирима, „адвокат“ на всичките си приятели, прекалено емоционална и неотстъпваща от позицията си. Вярвам, че последното е казано с лека критика (смее се). 

Коя е любимата ти билка?

Определено е мащерка, тя е страхотна за чай, а понеже и готвя, я използвам в кухнята. Разкошна българска билка, която ме успокоява. 

Опиши ни онова място сред природата, което завинаги е станало част от сърцето ти. 

Къмпинг „Градина“ към края на септември, когато хората са го напуснали, останали са само птиците, тишината и спомените за изминалото лято. Няма по-красиво кътче от онова, което ни е изпълнило с емоция. 

Би ли ни разказала за някоя разкрасителна формула, която си научила от баба си или майка си?

Разбира се – маската със сода за хляб и лимон (смее се). Тази маска я споделям вече във второ интервю, но действа наистина безотказно, защото ексфолира и оставя кожата на лицето ми страхотно нежна. Естествено, не бива да прекалявате с процедурата, за да не изсушите прекомерно кожата си. 

С какво се занимаваш и какъв беше пътят ти дотук?

Много сложен въпрос, защото всъщност жонглирам с хиляди неща! В момента бих могла да кажа, че се занимавам основно с реклама, журналистика и фотография, но, разбира се, също пускам музика като диджей, запален хоби готвач съм и не на последно място – имам сайт, който съветвам да разгледате – www.licatanagrada.com. Там работя с прекрасен екип, а аз и моята партньорка Мариана Станчева се допълваме вече четвърта година. 

Би ли ни описала един свой ден?

Лягам доста късно, затова и се събуждам към 9 часа, мога да си го позволя на този етап, което ме радва, защото не бих могла да се нарека „ранно пиле“, по-скоро съм сова, която будува през нощта и все върши и мисли нещо. След това тренирам, изстисквам си пресен сок, взимам душ, обличам се и сядам пред лаптопа, за да поработя. Обикновено дните ми са доста активни, затова бързо хуквам по задачи. Вечер нямам търпение да се прибера и да сготвя нещо вкусно. Но всяка вечер държа да гледам хубав филм на дивана, заедно с приятеля ми, кучето и котката, след което обработвам фотосесии и довършвам останалите работни дела от деня. 

Как успяваш да изглеждаш свежа и отпочинала на фона на натоварената си програма?

Имам си ритуали за красота – сън, природна козметика и добра храна. Баба обича да казва, че всичко, което слагаш върху кожата си, минава през целия ти организъм, затова трябва да бъдеш изключително внимателен какво е то. 

Като какъв тип би определила кожата си и какви грижи полагаш за нея?

Кожата ми е смесена, но през зимния период си е направо суха. Може би съм от късметлийките, на които не им излизат пъпки, дори в тийнейджърските години не съм имала, но пък за сметка на това кожата ми има склонност към сухота. Използвам природни масла преди сън, след почистване на кожата с мицеларна вода например. Няколко капки от някой чудодеен серум са достатъчни! 

А ще ни опишеш ли как ти влияят нашите продукти ?

Отлично! От вас си имам едно любимо кремче с люляк, което ползвам всеки ден, че и вечер. Той има супер нежна текстура, попива добре, не омазнява прекалено – отличен е за моя тип кожа! 

Каква е твоята препоръка към нас, с която ще ни помогнеш да се усъвършенстваме?

Вече го правите, защото в бранда ви се усеща много любов, а където има любов – съвършенството живее! 

За финал – би ли ни споделила нещо под формата на пожелание, цитат, сентенция или каквото прецениш? 

Може би без да исках, го направих по-горе, но ви желая само две неща: много да сте здрави и да се обичате! Това са двете най-важни неща в живота! 

Вашият коментар

Handmaids