Интервю с момичетата от Skrin.bg

Photo of skin.bg collection of clothes

Как биха те описали близките ти?

Нели: Енергична, пътуваща, обичаща новото. Много заета – ха-ха! Човек, на когото може да се разчита.
Петя: Като отговорен човек, който се бори за всичко, в което вярва, и оптимист на пълен работен ден. ?

Коя е любимата ти билка?

Нели: Лавандула! Тя ми е най-най-любима.
Петя: Лайка, защото като дете събирах лайка с баба всяка година и това ми е останало като много мил спомен.

Опиши ни онова място сред природата, което завинаги е станало част от сърцето ти.

Нели: Много са, но едно от най-любимите ми е Мальовица. Разходката по билото и гледките, които се откриват докато стигнеш върха… Няма по-красиво нещо на този свят.
Петя: Има едни широки поляни над скалите в Синеморец. Очите ми останаха там първия път, когато отидох и сега всяка година си мечтая за момента, в който ще отида пак. 

Би ли ни разказала за някоя разкрасителна формула, която си научила от баба си или майка си?

Нели: Баба ми много настояваше да си мия косата с някаква смес от яйце и… други неща, които не помня вече. Така и не пробвах, но тя твърдеше, че е имала наййй-здравата и лъскава коса като млада благодарение на това.
Петя: Знам, че бирата е доста полезна за косата, но все още не съм се наканила да пробвам. 

С какво се занимавате и какъв беше пътят ви до тук?

Нели: Предприемач, мечател, пътешественик, танцьор… В момента работим много, много по Скрин.бг и за това да бъде какъвто си го представяме – успешен, въздействащ, променящ нагласи и… модни стилове.
Петя: Вече повече от година съм предприемач и това е най-голямата ми гордост. Скрин.бг си е моето дете и много се радвам, че имаме възможността да правим добрини и да се срещаме с много и прекрасни хора. 

Би ли ни описала един свой ден?

Нели: Опитвам се да стана в 8 (да, опитвам се), закусвам овесени ядки, после отварям списъка със задачи и започвам да работя по тях. Разни домашни задължения или задачи из града се вмъкват измежду работата по Скрин.бг. Понякога работя до късно, по някога излизам с кучето, понякога отивам на танци… 
Петя: Напоследък се опитвам да съм по-ранобудна. Като стана правя едно силно кафе и започвам списъка със задачки. Понякога тичам напред-назад из София, за да се видя с този и онзи, а друг път имам късмет да мога да си работя от леглото цял ден. Вечер ходя на йога или танци или оставам вкъщи с хубава вечеря и чаша вино. 

Как успяваш да изглеждаш свежа и отпочинала, на фона на натоварената си програма?

Нели: Честно казано не съм сигурна, че изглеждам свежа и отпочинала. Може би в последно време малко повече. А как… Добра храна, сън, горещ душ вечер, натурална козметика, смях, танци… Танците определено ме разтоварват най-много.
Петя: Опитвам се да съм активна през седмицата. Това ми дава тонус и енергия да продължавам всеки следващ ден. Мисля си, че се храня с правилните неща, за да се чувствам добре. Най-много напоследък ме зарежда времето, прекарано със семейството ми. 

Като какъв тип би определила кожата си и какви грижи полагаш за нея (моля, опиши типовете продукти и методът, по който ги нанасяш, както и честотата)?

Нели: Кожата ми е по-скоро от смесен тип, като зимата е по-суха и има нужда от повече хидратация. Опитвам се да ползвам максимално натурални продукти (за почистване и хидратация) сутрин и вечер. Ходя и на козметик всеки месец за почистване и маска.
Петя: Кожата ми е по-скоро суха, затова постоянно търся начини да я хидратирам, за да изглежда по-свежа и здрава. В последната година най-добрият ми приятел е кремът за лице с Люляк на Handmaids, който промени играта за мен. И преди това бях намирала добри продукти, но освен добър ефект, исках да съм сигурна в натуралния състав на козметиката, която ползвам. Handmaids ми даде и двете. 

А ще ни опишеш ли как ти влияят нашите продукти ?

Нели: Досега съм пробвала кремовете Люляк и Ванилия, балсамът за ръце Лавандула и балсамът за запушен нос и за мен са страхотни! 
Петя: Влияят ми прекрасно. Освен кремове за лице, тази зима си ползвам активно и балсам за устни, който ме спасява от студа. 

Каква е твоята препоръка към нас, с която ще ни помогнеш да се усъвършенстваме?

Нели: Продължавайте все така, защото продуктите ви са страхотни!
Петя: Препоръки нямам, само поздравления!

За финал – би ли ни споделила нещо, под формата на пожелание, цитат, сентенция или каквото прецениш? 

Нели: Любимата ми „сентенция“ е „Credendo vides!“, което означава „Повярвай и ще видиш!“. За мен това означава, че човек не трябва да спира да мечтае и да вярва в мечтите си и те със сигурност ще се сбъднат. Пожелавам ви точно това.
Петя: Пожелавам ви да следвате пътя си смело и да не се отказвате от мечтите си! Ние ще помагаме с каквото можем.

Вашият коментар

Handmaids