Handmaids pop-up shop

Handmaids pop-up shop

Това е 5-а поредна година, някак неочаквано, от създаването на инициативата за арт квартал в София „KvARTal“ и прилежащия към нея „KvARTal Festival“. Тя се провежда между булевардите „Дондуков“, „Мария Луиза“, „Сливница и „Васил Левски“.

Този уикенд, на 19-20 септември 2020, в KvARTal Festival 2020 / Vol. 5 гостуваме на нашите приятели от Art.E. Те бяха безкрайно мили, да ни поканят да направим наш си, Handmaids pop-up shop. Ще се настаним уютно в тяхното прекрасно пространство и така и ние, тази година ще сме част от инициативата КвАРТал.

Всеки ще може да освежи напукани летни устни и изсушени от емоции ръце. Ще представим също нашия нов продукт успокояващ тонер за лице Роза, с пантенол и Алое Вера. В удобна и добре защитена, 50мл стъклена бутилчица, с този тонер може да усвежава човек където и когато си поиска. Неговите активни съставки работят в екип за да успокоят загорялата кожа, възстановят естествения баланс и предпазят лицето от вредните външни фактори.

И не на последно място, в съботата от 19:00 ще има Тиха нощна музика от втори балкон с Милица Гладнишка, което определено си заслужава да се чуе и види! Тук може да се отметнеш, че ще дойдееш. Така Фейсбук ще те подсети, когато настане време. А до тогава, бъди щастлив, здрав, успешен, красив, добър, топъл, мислещ, буден, умен, спокоен и уверен човек. 🙂

Вашият коментар

Handmaids