За нас

Handmaids е любовна история, която започна с обрив и порасна естествено, балсам по балсам. Красотата е в очите на гледащия, гласи поговорката. За нас красотата се създава с минималистичния подход за смесване на етерични масла с други натурални съставки, за да се постигне максимална потентност. Научихме, че трябва да се обичаме и да вярваме в себе си, за да постигнем нещо, което да бъде оценено от другите.

Стъпка по стъпка, успяхме да направим така, че да произвеждаме изключителните продукти, които продаваме днес. Чувстваме се привилегирована за ценните уроци, на които това пътуване ни научи и поласкани от постоянното съдействие на нашите близки и приятели.

За да се чувстваш добре в собствената си кожа

Handmaids крем в сянка

Ние сме против насилието. Естествено, нашите продукти не са тествани върху животни и ние не работим с такива доставчици. Официално сме сертифицирани като фирма без жестокост от PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Всички наши продукти обаче, се изпробват широко от нас и нашите приятели и след това се тестват и сертифицират съгласно законодателството на ЕС.

Нашите опаковки са минимални, защото ценим природата.

Какво казват другите за нас

Others about us
Мая и Таня от Handmaids
Photo credits: Минко Минев

Ние сме честни, добросърдечни, трудолюбиви и весели, но всяка по свой начин и с различни темпове.

Таня е наистина искрена земна личност, която се разбира много добре с деца и животни. Тя винаги успява да свърши работата и действа адекватно благодарение на голямото си търпение и бодър дух.

Мая с нейните бурни настроения е по-скоро от Луната. Тя се справя с нейните приливи с добро чувство за хумор и заразен смях, наследени от баба й. Тя говори тихо и затова предпочита да общува в писмена форма. Мая успешно завършва и взима диплома за формулиране на био козметика към Formula Botanica, заедно със сертификат за курс за козметика против стареене.