За нас

За нас

Ние сме минималистична компания, предлагаща високоефективна, научно подкрепена ботаническа магия, която помага на хората да се чувстват добре в собствената си кожа.

 

Съчетаваме натурални и органични свежи активни съставки и така приготвяме чиста, прясна и максимално полезна храна за кожата. Против насилието сме, разбира се. Продуктите ни не са тествани върху животни и сме сертифицирани против насилието върху животни към международната организация PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Всичките ни продукти обаче, са изпробвани обстойно от нас и нашите приятели и след това са изследвани и сертифицирани съобразно изискванията на ЕС. Опаковките ни са с минимален пакетаж, защото ценим природата.

 

Нашата История

 

Всичко започна като личен проект. За да правим нещо ценно с ръцете си. Заради убеждението, затворени в града, че всеки има право на достъп до природата. Защото обичаме града, но най-обичаме да ходим боси. От благодарност към живота. Или просто от любов към Лавандулата.

 

Ние сме Таня и Мая

 

И двете сме честни, добри, работливи и усмихнати, но всяка по собствен начин и в различен темп. Таня е истински искрен човек от Земята и се разбира чудесно с деца и животни. С търпение и настроение винаги успява да свърши работа и да реагира адекватно. Мая, с бурните си настроения, е по-скоро от Луната. Овладява отливите с добро чувство за хумор и заразен смях, наследен от баба й. Говори тихо и затова предпочита да комуникира в писмен вид.

 

Photo credits: Minko Minevа